Gouda – Rijke geschiedenis én toekomst

Gouda heeft een historische binnenstad met een eeuwenoude geschiedenis. Bewonder het sprookjesachtige oude Stadhuis Gouda, de beroemde gebrandschilderde ramen van de Sint-Janskerk en de sfeervolle grachten met de gezellige terrasjes en authentieke winkeltjes. Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, pijpen en aardewerk.

Westergouwe

Westergouwe ligt ten Zuidwesten van het Centrum van Gouda. In deze levendige wijk wordt al heerlijk gewoond, in 2016 zijn de eerste woningen opgeleverd. De komende jaren zal Westergouwe uitgroeien tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4.000 woningen. 

Er zijn voldoende faciliteiten zoals een supermarkt, kinderopvang, basisschool en een gezondheidscentrum. Nabij uitvalswegen via de N207 naar de A12/A20. Er gaat een bus naar Gouda Centrum en de fietsafstand naar station Gouda is circa 10 minuten.

Natuur

In de wijk is volop gedacht aan de natuur. Met volop ruimte voor de kinderen om te sporten en te spelen op bijvoorbeeld het trapveldje of de natuurspeelplek.  Ook de wandelaar, fietser of hardloper komt aan zijn trekken.

Vanuit de wijk komen er meerdere ingangen naar het eigen natuur- en recreatiegebied de GroenBlauwe Zone. Hier heerst vooral rust en kun je gebruik maken van (half-) verharde fiets-, wandel- en struinpaden. Een deel van het natuur- en recreatiegebied is beschermd natuurgebied.

Aanmelden

Wegens grote belangstelling voor dit nieuwbouwproject is er - na aanmelding - een langere wachttijd vanuit het verhuurteam dan je van ons gewend bent. Wij vragen om je geduld en doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

Vul onderstaande formulier volledig in om je - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. Je maakt hiermee direct een account aan waarmee je later eventueel je inschrijving kan voltooien.

Aanmelden is momenteel niet mogelijk....

Langere wachttijd

Wegens grote belangstelling voor dit nieuwbouwproject is er - na aanmelding - een langere wachttijd vanuit het verhuurteam dan je van ons gewend bent.

Wij vragen om je geduld en doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.